Tento web používá k poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Asociace pro mezinárodní otázky

Vyberte si z aktuálních projektů:

Zavřít

Aktuálně:

Přidejte se k nám! Do týmu čínských projektů hledáme komunikačního manažera/manažerku.

Agenda pro českou zahraniční politiku

Agenda pro českou zahraniční politiku je výroční publikací Výzkumného centra AMO vydávaná už od roku 2007. Publikace je zaměřena na prioritní oblasti české zahraniční politiky a obsahuje jednak hodnocení vývoje a událostí předešlého roku, a dále konkrétní doporučení pro následující období roku nového.

Agenda pro českou zahraniční politiku 2007-2015
Agenda pro českou zahraniční politiku 2007-2015

Publikace oslovuje představitele českých zastupitelských úřadů v zahraničí a vrcholné pracovníky české státní správy (MZV, MPO, MO, MV). Těší se také značnému zájmu představitelů zahraničních misí v ČR. Je široce vyhledávána členy obou komor Parlamentu ČR, zástupci politických stran, představiteli měst a krajů, akademiky i novináři. Slouží také studentům ekonomie, politologie a mezinárodních vztahů a je zároveň nepostradatelnou součástí veřejných i univerzitních knihoven.

AMO podporuje debatu o české zahraniční politice mezi odbornou i širokou veřejností v rámci několika svých projektů. Přečtěte si o nich více v článcích na pravé liště této stránky.

 

Odebírejte naše novinky: