Tento web používá k poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Asociace pro mezinárodní otázky

Vyberte si z aktuálních projektů:

Zavřít

Aktuálně:

Přidejte se k nám! Do týmu čínských projektů hledáme komunikačního manažera/manažerku.

Česko-německý program pro mladé profesionály

Česko-německý program pro mladé profesionály

Česko-německý program pro mladé profesionály (Czech-German Young Professionals Program – CGYPP) byl založen v roce 2008 jako mezinárodní síť mladých Čechů a Němců z akademické sféry, byznysu, médií, politiky, veřejné správy a nevládního sektoru.

 

Každoročně sdružuje 12-14 mladých profesionálů, kteří se zúčastní série workshopů a společně se pokouší řešit ožehavá ekonomická, politická a sociální témata. Program propojuje lidi s odlišným profesním zaměřením. Díky výměně a sdílení zkušeností a různých pohledů si účastníci nejen rozšiřují obzory, ale také zlepšují komunikační a mezikulturní dovednosti a posilují vlastní společenské schopnosti.

cgypp 2009

Program byl založen českou Asociací pro mezinárodní otázky (AMO) a Německou radou pro mezinárodní vztahy (DGAP), která spolupořádala první čtyři ročníky. Pilotní rok se konal pod záštitou prezidentů Romana Herzoga a Václava Havla. Od roku 2014 je německým partnerem Evropská akademie Berlín (EAB).

Program je od počátku iniciován a financován Česko-německým fondem budoucnosti. Mezi další partnery patří Hanns Seidel Stiftung, německé ministerstvo zahraničních věcí a dříve rovněž Robert Bosch Stiftung.

CGYPP probíhá v anglickém jazyce, pro více informací proto přepněte zobrazení webové stránky do angličtiny.

Odebírejte naše novinky: